יום שישי, 1 באפריל 2016

ריח של חג עם חרוסת 'אוליביה'


נתחיל בוידוי..אני לא מאוהבי החרוסת. בערב החג אני מניחה גרגרון קטן על המרור בשעת הברכה ופה זה נגמר מבחינתי.
לעומת זאת תנו לי לאכול כפיות מלאות של חזרת ועשיתם אותי אישה מאושרת..אבל זה כבר נושא אחר.
לשמחתו של האיש שאיתי שכן אוהב והרבה את המתוק המתוק הזה המכונה חרוסת קיבלתי לטעימה חרוסת מבית 'אוליביה'.
החרוסת החדשה של אוליביה מבוססת על מתכון מסורתי המכיל מרכיבים איכותיים כגון: תפוחים, תמרים, שקדים, יין אדום ועוד הרבה דברים טובים המעניקים לו את טעמו היחודי והחגיגי..
לאחר טעימה האיש שמח לבשר שמדובר בחרוסת איכותית ועשירה שבמרקמה החלק מתחבאים לא מעט שברי שקדים היוצרים בפה קראנצ'יות מעניינת.
אז לכל אותם חובבי החרוסת תכבדו את שולחן החג שלכם בחרוסת עשירה מבית 'אולביה' .

לפרטים נוספים על מוצרי החברה : אוליביה.

חג שמח וכשר kiss.










 

אין תגובות:

פרסום תגובה