יום ראשון, 10 באפריל 2016

השחר העולה בשפורפרת, מוצר השנה שלי באפיה



את ממרח השחר העולה הוותיק אין לי בוודאי צורך להכיר לכם.
הממרח הטעים נמצא בבתים של רובנו וברוב הכריכים שאנחנו שולחים לבית הספר בימי שישי indecision.
אבל אם יש דבר שאני שונאת באותם ימי שישי כשאני מפנקת את הגמד מחמד בכריך עם ממרח השחר העולה לבית הספר זה להתעסק עם ניקוי הסכין לאחר המריחה או ניקוי הסכין והשיש במידה והגמד הכינה לעצמה את הכריך.
ולכן השחר העולה חושבים גם עלינו ההורים\המנקים ומהיום ניתן להנות מאותו טעם יחודי ועשיר ובאותו מרקם מפנק וקרמי אבל באריזת שפורפרת קלה לשימוש.


שפורפרת השחר העולה מכילה 330 גרם והיא מעולה לשימוש גם בנסיעות ובפיקניקים
ואף לקישוט עוגות, מאפינס ועוד שלל קינוחים ודברי מאפה.

לאחרונה ממרח השחר העולה אף זכה בתואר "מוצר השנה 2016"
דבר המעיד שיש עוד הרבה שחושבים\שונאים לנקות כמוני indecision


שפורפרת של ממרח השחר העולה נכנסה איתי למטבח ולפניכם התוצאה:

מאפינס ללא גלוטן ממולא שוקולד מפנק
מצרכים:
2 ביצים
1 כוס קמח ללא גלוטן מנופה
1 שקית אבקת אפיה
4\1 כוס שמן
4\1 כוס חלב
3 כפות סוכר (או שלוק של ממתיק נוזלי)
כפית תמצית וניל
1 שפורפרת ממרח השחר העולה

אופן ההכנה:
במטרפה ידנית יש לערבב את הביצים, חלב, שמן, אבקת האפיה, תמצית הוניל והסוכר (או הממתיק) עד לקבלת מרקם אחיד ונטול גושים. לתוך הבלילה יש לנפות את הקמח ולטרוף בשנית שוב עד לקבלת מרקם אחיד (המרקם צריך להיות נוזלי, במידה ולא נוזלי מספיק ניתן להוסיף עוד טיפה חלב או מים רותחים).


במכשיר המולטיקייק או בתבנית של מאפינס יש למלא רבע תחתון של התבנית בבלילה ומעליה לזלף בנדיבות ממרח שוקולד השחר ושוב בלילה עד לגובה קצה התבנית.
לאפות במולטיקייק כ-8 דקות או כ15 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

בתאבון kiss


אז בפעם הבאה שאתם בסופר תפנקו את ילדכם (וגם את עצמכם, אבל הילדים זה תמיד תירוץ טוב)
בממרח השחר העולה בשפופרת ותתמכרו לפינוק. surprise











אין תגובות:

פרסום תגובה