יום רביעי, 3 ביוני 2015

דונאטס טרופי ללא גלוטן


אורחים יקרים אבל לא צפויים נחתו אצלנו לביקור.
המולטיקייק החביב שלי קרץ לי מהשיש ושהוא קורץ לי אני באה.
מפשפוש מהיר במזווה ובמקרר יצא מתכון טרופי ומעניין, ללא גלוטן כמובן.

דונאטס מנגו וקוקוס
מרכיבים
2 ביצים
רבע כוס שמן
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס קמח ללא גלוטן
כוס מיץ מנגו
כוס סוכר קוקוס
אופן ההכנה
לערבב את הביצים, המיץ מנגו והשמן עד לקבלת בלילה נוזלית אחידה.
להוסיף את סוכר הקוקוס ולהמשיך לערבב תוך הוספת הקמח ואבקת האפיה בהדרגה.
נוצרת תערובת נוזלית בעלת ריח קרמלי משגע (מאוד מזכיר עוגיות לוטוס).
לשפוך את הבלילה למכשיר המולטיקייק שחומם מראש עם תבניות הדונאטס


 בתאבון  kiss









אין תגובות:

פרסום תגובה