בימים אלה מצטרף אח חדש למשפחת "לוטוס", ממרח לוטוס קראנץ' עם שברי עוגיות לוטוס.
מדובר בבן מוצלח של העוגיות לוטוס הוותיקות והאהובות וממרח הלוטוס החלק והטעים.
את ממרח הלוטוס קראנץ' קיבלתי להתנסות והראש ישר התחיל לעבוד לשני כיוונים.
כיוון אחד של "יאללה מה מכינים כי בא לי לטרוף" וכיוון שני של "תירגעי ומהר כי את בדיאטה" .
הפשרה שהוחלטה היתה מיני משמינה.
קרפ לוטוס במילוי ממרח לוטוס קראנץ'
המצרכים:
1 כוס חלב
2 ביצים
1 כוס קמח
1 שקית סוכר וניל
1 כף שמן
2 כפות מים
1 כף ממרח לוטוס קראנץ'
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את כל המצרכים בעזרת מקצף ידני עד לקבלת בלילה חלקה ונטולת גושים
שופכים בעזרת מצקת למחבת חמה ומרחיבים את הקרפ בתנועות סיבוביות על המחבת.
לאחר דקה ושהצד שחום הופכים את הקרפ להשחמה של הצד השני.
מורחים על הקרפ המוכן ממרח לוטוס קראנץ' בנדיבות
ונזהרים לא לנגוס בטעות באצבעות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה