זה לא סוד שאני מאוהבי הלבן הלבן הזה, מבחינתי כל ארוחה היא זמן מושלם לארוחה חלבית מפנקת.
ולכן כשנחתו על סף ביתי מוצרי המעדניה החדשים של פיראוס שמעתי את המיקסר והתנור מתלחששים להם ממטבחי.
מוצרי המעדניה החדשים של פיראוס כוללים:
* בולגרית 24% המגיעה במשקל של 400 גרם
* בולגרית מעודנת 5% המגיעה במשקל של 300 גרם
* צפתית 5% המגיעה במשקל 240 גרם
כל מוצרי המעדניה החדשים של פיראוס מגיעים באריזה רכה התואמת מוצרי מעדניה דבר המוזיל לנו הצרכנים את עלותה.
את הגבינות של פיראוס לקחתי למטבחי ונולדה לה פשטידת תרד וגבינות דיאטתית נטולת גלוטן.
פשטידת תרד וגבינות ללא גלוטן
מצרכים
3 ביצים
2 כוסות קמח ללא גלוטן
1 כוס חלב 1%
2\1 כוס שמן
400 גרם תרד
1 בצל גדול חתוך לקוביות
250 גרם גבינה לבנה 5%
150 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של פיראוס חתוכה לקוביות גדולות
1 שקית אבקת אפיה
תבלינים לפי הטעם : מלח, פלפל לבן, אבקת שום, אגוז מוסקט.
אופן ההכנה
במחבת עם כפית שמן מאדים את הבצל והתרד כ7 דקות ומניחים בצד שיתקרר.
בקערה מערבבים יחדיו את הביצים, החלב, השמן, הגבינה לבנה, והאבקת אפיה עד לקבלת נוזל אחיד.
מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
מוסיפים את תערובת התרד והבצל והגבינה הבולגרית ומתבלים.
שופכים את התערובת לתבנית אפיה משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכחצי שעה
בתאבון וחג שבועות שמח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה