יום שישי, 22 ביולי 2016

פשטידת זיתים פיקנטית נטולת גלוטן עם גבינת נפוליאון חלפיניו ובצל.

מחפשים איך לשדרג את ארוחת הבוקר החלבית? איך לתת למאפים טוויסט של טעמים מפתיעים?
בא לכם להתפנק על כריך עם ממרחים שווים? תכירו את החדשים של נפוליאון.

נפוליאון עם פלפל חלפיניו – גבינת שמנת 24% שומן בטעם פיקנטי מפתיע.
נפוליאון עם בצל – גבינת שמנת 16% שומן בעלת טעם עשיר ומרקם קריספי של בצל.

את הנפוליאונים החדשים הגשתי לארוחת בוקר שכללה ביצים, ירקות, לחמים טריים וגבינות נפוליאון ונרשמה התלהבות משני הטעמים. אפילו התתרן של המשפחה שבורך בחך רגיש לטעמים (במיוחד חריפים) התלהב במיוחד מהנפוליאון חלפיניו ואימץ לעצמו את הטעם הזה כמועדף.

לארוחת צהרים לבקשת הקהל הוגשה פשטידת זיתים נטולת גלוטן
שקיבלה שינוי פיקנטי ומפתיע בעזרת הגבינות החדשות של נפוליאון.
המצרכים
3 ביצים
2 כוסות קמח ללא גלוטן של קונדיטור
1 כוס חלב
1/2 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
250 גרם זיתים ירוקים ושחורים מגולענים ופרוסים
6 כפות גבינת נפוליאון פלפל חלפיניו

6 כפות גבינת נפוליאון בצל
100 גרם גבינה צהובה עמק מגורדת
1 כפית מלח
מעט פלפל לבן
מעט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה
מערבבים בקערת המיקסר את הביצים והשמן בעזרת וו הגיטרה עד לקבלת נוזל אחיד,
מוסיפים בהדרגה את הקמח ואבקת האפיה וכשהמרקם נהפך לאחיד ללא גושים מוסיפים את החלב, הגבינות והזיתים. שופכים את הבצק לתבנית אפיה משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה עד שמזהיב.


בתאבון






אין תגובות:

פרסום תגובה