יום שני, 15 ביוני 2015

מתכון למולטיקייק - מאפינס בצל ופטריות ללא גלוטן


מחפשים תוספת טעימה, קלה להכנה ולא משמינה לארוחה חלבית? 
במיוחד בשבילכם מתכון קל, מהיר וטעים של פשטידת בצל ופטריות ללא גלוטן..

מרכיבים:
2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות קטנות
חצי קופסא פטריות משומרות ומסוננות מנוזלים
1 גביע גיל (אשל)
1 כף גבינה לבנה
1 ביצה
2 כוסות קמח ללא גלוטן
כפית גדושה אבקת אפיה
רבע כוס שמן
תבלינים: אבקת שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את כל המצרכים הרטובים (שמן,גיל,בצל,פטריות,גבינה). מוסיפים לתערובת את האבקת אפיה והקמח ומערבבים טוב טוב עד שאין גושים של קמח. בעזרת 2 כפות ממלאים את השקעים של תבנית המאפינס של מכשיר המולטיקייק שחומם מראש. זמן האפיה כ7 דקות.

בתאבון







אין תגובות:

פרסום תגובה