יום ראשון, 11 בדצמבר 2016

גבינת קרם שמנת עם בצל עירית של תנובה, תפו"א מוקרם בלי הרבה נקיפות מצפון


טעם חדש, מפתיע ומרגש מצטרף למשפחת קרם גבינת שמנת של תנובה, קרם גבינת שמנת עם בצל ועירית. כמו כל מוצרי הסדרה גם הגבינה בטעם שמנת עירית מהווה פתרון מושלם במרקם קרמי סמיך, טעם שמנתי עשיר ומפנק וכל זה ב5% שומן בלבד. עוד בסדרה: גבינת קרם שמנת פלפלים, טבעי, זיתים ושום שמיר (3% שומן).
את גבינת הקרם שמנת בצל ועירית לקחתי למטבח שלי ושיחקתי איתה משחק של לאכול בלי ולהרגיש עם במנה שנמצאת ברשימת המנות המושחתות מבחינה קלורית:
תפו"א מוקרם
המצרכים:

5 תפו"א גדולים רותחים או אפויים בתנור על מלח גס
1 גביע גבינת קרם שמנת בצל ועירית
3 כפות גדושות קוביות עגבניה טריה או מקופסת שימורים
1 גביע גבינה לבנה
חופן גבינת צהובה מגורדת
לתיבול: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינת שמנת, גבינה לבנה והתבלינים עד לקבלת מרקם אחיד.
בתבנית פיירקס או חד פעמי מורחים בצורה אחידה את הקוביות עגבניה על התחתית ועליה מניחים שיכבה של פרוסות תפו"א בעובי 2 ס"מ.
מניחים על התפו"א שכבה נדיבה של בערך כמחצית תערובת הגבינות ואז שוב שכבה של תפו"א ועליה יתרת תערובת הגבינות.
מעל מפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-30 דקות.




בתאבון
לפרטים נוספים על מוצרי הסדרה: תנובה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה