יום שלישי, 4 באוגוסט 2015

לאכול טרי, בריא, מזין וטעים עם 'באבריא'



אורח החיים העמוס והצפוף לא מאפשר לנו תמיד לאכול מזון מבושל, טרי, בריא ואיכותי.
ולכן אנחנו לא פעם "חוטפים על הדרך" מזון שלא הוקדשה לאכילתו שום מחשבה
ואח"כ אנו מבכים על המזון הלא בריא ומזין שהכנסנו לגופנו.
החשיבות, שיש לטיב המזון שאנו צורכים, גבוהה מאד ובעלת משמעות בכל גיל בין אם מדובר בילדים הנמצאים בשעות הצהריים בבית, הורים שנמצאים במקום העבודה ואף מבוגרים המתגוררים בביתם או בבית אבות.

"באבריא"- הינו קונצפט חדשני המשלב בין כל האלמנטים החשובים במזון לבין נוחות ונגישות: כל חומרי הגלם הינם מהאיכותיים הקיימים בשוק, כל המנות מוכנות ללא טיגון, ללא חומרים משמרים וללא תוספות מלאכותיות.
הרעיון המרכזי המנחה את "באבריא": העשרת המנות ברכיבים בריאותיים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים. למשל: למג'דרה מוסיפים אורז חום ושלושה סוגי עדשים, מגוון ירקות מבושלים וטחונים משולבים בקציצות העשויות מנתחים פחות שמנים, שילוב של פסטה, פתיתים וקוסקוס מחיטה מלאה.
והכול כמובן, בטעם עדין ונפלא שגם ילדים ומבוגרים אוהבים.


השף הראשי של "באבריא" אילן ניב, שעבד בעבר במסעדות 3 כוכבי מישלן בצרפת ובחבל האלזס מביא עימו טעמים, ידע ונסיון רב שנים ויחד עם הדיאטנית ענת לויתן שאחראית על האיזון התזונתי הנכון בכל מנה, מציעים מגוון מנות מצוננות ואיכותיות על טהרת הבריאות. לנוחות מקסימאלית - על גבי כל מנה מופיעים הערכים התזונתיים שלה.

מחיר מנה 30 ש'. (בהזמנה מעל 150 ש' – משלוח חינם. עד 150 ש'- 15 ש' משלוח).
משקל כל מנה כ- 420 גרם

לפרטים נוספים והזמנות : באבריא
ובפייסבוק : באבריא פייסבוק


קרדיט צילום :בלה


אין תגובות:

פרסום תגובה