יום רביעי, 19 באוגוסט 2015

גבינות משק צוריאל בפשטידת פסטה וגבינות ללא גלוטן


החום הכבד השורר בעיצומו של הקיץ גורם לנו לרצות מאכלים קלילים המכבידים פחות על הקיבה.
חלק מתזונת הקיץ האהובה עלי ועל בני ביתי הם כל אותם מאכלים חלביים המתאימים לכל ארוחה בתוספת של סלט טרי ורענן ליד.
אורחי כבוד במקרר שלנו הם מוצרי שק צוריאל' המצויינים שבינהם:



צפתית מעודנת 5%
הצפתית המעודנת הינה גבינה רכה למחצה מחלב בקר. הצפתית בעלת מליחות עדינה, ומרקם נימוח ומפנק.
הצפתית המעודנת מצויינת לאכילה בפני עצמה, במסגרת ארוחת הבוקר והערב, או כ”נשנוש” קטן במהלך היום.
כמו כן, הצפתית יכולה להוות רכיב עיקרי בכריכים, תוספת לסלטים, חלק מפלטת גבינות מפנקת, וכן לשימוש במאפים ופשטידות.

109 קלוריות ל100 גרם.


בולגרית מעודנת 5%
גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל הינה גבינה רכה למחצה מחלב בקר.
הבולגרית בעלת מליחות אופיינית, ומרקם נימוח ומפנק.
הבולגרית המעודנת מצויינת לאכילה בפני עצמה והיא מתאימה במיוחד לשילוב עם מאפים, ירקות וכריכים.
117 קלוריות ל100 גרם.


את הצפתית והבולגרית לקחתי למטבח לנסיעת מבחן קלה ולפניכם התוצאה
פשטידת פסטה וגבינות ללא גלוטן
המצרכים:
חבילת פסטה פוסלי או פנה ללא גלוטן
300 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם גבינת צפתית מעודנת של משק צוריאל
150 גרם גבינה בולגרית מעודנת של משק צוריאל
50 גרם גבינת צהובה חתוכה לקוביות קטנות
50 גרם גבינת צהובה מגוררת
תבלינים: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, אבקת או שבבי שום
אופציות: ניתן להוסיף למתכון פטריות, זיתים, תירס, עשבי תיבול.


אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה כחמש דקות פחות מזמן ההכנה המצויין על האריזה ומסננים אותה מנוזלים.
בקערה מערבבים את כל הגבינות (חוץ מהגבינה הצהובה המגוררת) ואת התבלינים
עד לקבלת תערובת אחידה ונטולת גושים (רצוי למעוך את הגבינות הקשות בעזרת מזלג).
לתערובת מוסיפים את הפסטה ומערבבים טוב טוב.
יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ומעל מפזרים את הגבינה הצהובה המגוררת בנדיבות.
מכניסים לתנור לכחצי שעה בחום של 180 מעלות.




בתאבון kiss


ולכם דאגתי לקופון הנחה מפנק











אין תגובות:

פרסום תגובה