יום שני, 3 באפריל 2017

צהרים בזריז עם סדרת "לה סלט" של star kist.

לפחות פעם בשבוע קורה לי שאני מגיעה הביתה אחרי יום ארוך בעבודה ואז אני נזכרת שלא אכלתי כלום כל היום. באותו רגע שאני נזכרת הגוף שלי "מתמוטט" מהרעב ואז מתחיל מרוץ מטורף בבית אחרי אוכל שיהיה גם טעים, גם מהיר וגם מזין.
אז לפני יומיים שוב זה קרה, בדילוגים קלילים ומהירים רצתי למקרר ומשם יצא וואקום נוראי ששאב אותי פנימה, אין מה לאכול במקרר !!!
את צעדי כיוונתי לכיוון המזווה שגם בו התגלה ריקנות נוראית אולם מרחוק ביצבצה לה קופסא קטנה ושטוחה של טונה ברוטב קיסר מסדרת "לה סלט" של star kist.

מלאת שמחה לקחתי לי את הקופסא הקטנה שנשאה בגאווה את סמל "מוצר השנה 2017"
הסמל האדום והיוקרתי בא לספר לנו שמדובר במוצר חדשני ומפתיע שעבר בדיקה מדוקדקת של מיטב בכירי המשק ושל צרכנים מכל הארץ שבחנו את המוצר ברמת החדשנות, הטיב, האטרקטיביות ושביעות הרצון בפועל בזמן השימוש.

הדבר הראשון שעלה לי לראש היה להכין סלט ירקות עשיר ולאכול אותו בהנאה עם הטונה הנהדרת אבל הרעיון הזה קיבל ביטול מהיר ועצבני מהבטן שלי שדרשה משהו טיפה יותר מתוחכם. אז אחרי מחשבה קצרה (כי למרות הכל קשה לי לחשוב כשאני רעבה), זה מה שיצא:

לחמניה ממולאת טונה
מצרכים
טונה מסדרת "לה סלט"
1 ביצה
לחמניה (רצוי עגולה)
חופן טבעות זיתים ירוקים
תבלון: מלח, פלפל, אבקת שום
אופן ההכנה:
חותכים בזהירות את הכיפה של הלחמניה ומוציאים את הלבן של הלחמניה עד שנוצר מאין קערית של לחמניה.
ממלאים את הלחמניה בחצי מכמות הטונה ואת הטבעות זיתים. 
שוברים על הטונה ביצה ומתבלים במלח, פלפל ואבקת שום
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות לכחצי שעה (עד שהביצה מתקשה)
רצוי במידה להגיש בתוספת ירקות חתוכים או סלט.



בתאבון







אין תגובות:

פרסום תגובה