יום שלישי, 14 ביולי 2015

שניצל מאמא עוף, מעכשיו זה גם קריספייייי



אין דבר יותר טעים משניצל חם חם וטרי שהרגע יצא מהשמן.
אבל כעצלנית מושבעת ושונאת טיגונים למינהם אני כמעט שלא מכינה שניצלים בבית.
את רעבוני לשניצל אני משקיטה במסעדות (ארוחות ילדים, כן?) אצל חברים או בעזרת שניצלים קפואים.
הבעיה העיקרית שיש לי עם שניצלים קפואים זה שהם לא מגיעים לרמת הקריספיות והעסיסיות של שניצל מטוגן ביתי.
ועכשיו הגיעה למקפיא שלנו הבשורה, שניצל מאמא עוף קריספי המבטיח רמת קריספיות ועסיסיות שלא נטעמה כמותה..
כמו שאר השניצלים של מאמא עוף גם שניצל קריספי עשוי מ100% חזה עוף ואינו מכיל תוספת של חומרים משמרים, צבעי מאכל מלאכותיים ומונוסודיום גלוטמט.


שניצל קריספי מגיע ב2 טעמים:
בציפוי פרורי לחם

בציפוי פרורי לחם ושומשום


את השניצל צליתי על פלנצה ששומנה בעזרת תרסיס שמן לכ-10 דקות מכל צד והזמנתי את הגמד לשולחן לארוחת ערב זוגית
הצלחת של הגמדון


הצלחת של אמא



כבר כשהשניצל הונח על הצלחת התלהבתי מהמראה שלו. השניצל היה נראה עסיסי ושזוף בדיוק כמו אחיו המטוגנים בשמן.
שני השניצלים היו טעימים במיוחד ואני ממש התענגתי על כל ביס. בגזרת הגמד הצלחת חזרה לכיור ריקה וזה מבחינתי אומר המון.


תנסו ותהנו





אין תגובות:

פרסום תגובה