יום שני, 12 באפריל 2021

קטשופ על האש.. התוספת המושלמת לבשר

עבור חובבי הבשר והמנגל הקיץ מהווה את יריית הפתיחה של עונת הנפנופים. עבור רבים זוהי תחילתה של עונה הכוללת את חגי הניפנוף הפופולריים, יום העצמאות ול"ג בעומר וגם ימים חמים ונעימים למפגשי משפחה וחברה בחיק הטבע, בפארקים, בחוף הים הכוללים כמובן ארוחות משותפות של בשרים על האש ולצידם מגוון רחב של רטבים וסלטים שונים שהמככב מתוכם בכל שולחן הוא הקטשופ, שכן אין ארוחת בשרים בלעדיו.   

לקראת עונת הניפנוף, אסם מובילת שוק הקטשופ בישראל, משיקה מהדורה טעימה ומיוחדת של קטשופ 'על האש'.

קטשופ "על האש" מותאם  במיוחד כמטבל  לבשרים שהוכנו על האש או במחבת הביתי. הוא מעשיר ומשדרג את טעמם עם תיבול עשיר וספייסי והולך עם הכל, קבב, נקניקיות, המבורגרים ובשרים על האש, מה שהופך את המנגל המשותף לחוויה טעימה ומהנה. קטשופ על האש בעל טעם עשיר ומתובל בשלמות ומעניק לכל ארוחה את התיבול המושלם בלחיצה קטנה וללא מאמץ.

 

לדברי עידו שני, מנהל הפעילות של חטיבת הקולינריה באסם- נסטלה: "קטשופ הוא מוצר תיבול אהוב ביותר בישראל ובעולם. באופן כללי קטגוריית רטבי התיבול צומחת וגדלה מאד בשנים האחרונות, ולכן לאחר השקת קטשופ טוסט שהתקבל באהדה רבה, אנחנו שמחים להמשיך את תהליכי החדשנות והגיוון ולהשיק את קטשופ על האש, קטשופ נהדר בתיבול נפלא שמותאם בדיוק לחיך הישראלי ומשביח כל "על האש". אין צורך בחשיבה או הכנה מראש – פשוט מביאים את הקטשופ ונהנים. קטשופ על האש משתלב מצוין עם נקניקיות, קבב, המבורגר, חזה עוף ועוד ".

 

להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.






 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה