לקראת
עונת הניפנוף, אסם מובילת שוק הקטשופ בישראל, משיקה מהדורה טעימה ומיוחדת של קטשופ
'על האש'.
קטשופ "על האש" מותאם
במיוחד כמטבל לבשרים שהוכנו על האש
או במחבת הביתי. הוא מעשיר ומשדרג את טעמם עם תיבול עשיר וספייסי והולך עם הכל,
קבב, נקניקיות, המבורגרים ובשרים על האש, מה שהופך את המנגל המשותף לחוויה טעימה
ומהנה.
לדברי עידו שני, מנהל הפעילות של חטיבת הקולינריה באסם- נסטלה: "קטשופ
הוא מוצר תיבול אהוב ביותר בישראל ובעולם. באופן כללי קטגוריית רטבי התיבול צומחת
וגדלה מאד בשנים האחרונות, ולכן לאחר השקת קטשופ טוסט שהתקבל באהדה רבה, אנחנו
שמחים להמשיך את תהליכי החדשנות והגיוון ולהשיק את קטשופ על האש, קטשופ נהדר
בתיבול נפלא שמותאם בדיוק לחיך הישראלי ומשביח כל "על האש". אין צורך
בחשיבה או הכנה מראש – פשוט מביאים את הקטשופ ונהנים. קטשופ על האש משתלב מצוין עם
נקניקיות, קבב, המבורגר, חזה עוף ועוד ".
להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה